Over Badminton Arena

Welkom bij Badmintonarena

Badmintonarena is na meer dan 30 jaar ervaring uitgegroeid tot een specialist in bespanmachines en artikelen voor de tennis-, squash- en badmintonsport. Wij beschikken over een professionele 24 uurs bespanservice voor zowel tennis-, badminton- als squashrackets.

Met onze jarenlange ervaring kunnen wij onze klanten goed informeren en adviseren. Dat doen wij middels onze website, maar ook via de mail, telefoon en bij persoonlijke ontmoetingen. Door input van onze klanten blijven we scherp en steeds bezig met vernieuwing. We bieden zeer concurrerende prijzen en hebben kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Zo’n voorbeeld hiervan is de uitgebreide bespandemo/cursus die je krijgt bij aankoop van een bespanmachine, we nemen hiervoor ruim 2 uur de tijd!  Belangrijk vinden we dan ook dat onze klant goed leert bespannen en overweg kan met zijn of haar machine.

Ook met onze leveranciers hebben wij een goede samenwerking. Dit garandeert dat Badmintonarena altijd de nieuwste artikelen in de collectie heeft, maar ook dat je kunt rekenen op echtheid en kwaliteit van de geleverde producten.

Importeur zijn we voor snaren en grips onder andere van de merken Rex Professional, MSV en Kirschbaum. Daarnaast is Badmintonarena een officiele dealer van Yonex maar ook van Stringway bespanmachines, Tecnifibre, Pro Kennex, Babolat, Head, Wilson, Dunlop, Carlton, K-Swiss, Luxilon en nog vele andere merken.

Bespan je meer dan 100 rackets per jaar, meld je dan aan voor ons Premium lidmaatschap, met de hoogste kortingen op rackets, snaren, tassen en schoenen uit ons assortiment.

 

Adres: Scheldestraat 4c 5347 JD OSS (bezoek alleen op afspraak)

 

Frans Duijts Ersa registred member
Frans Duijts Ersa Certified Stringer Ersa Registered Member